ClickBank1

Lottodragning – ett spännande ögonblick

Detta är ingen spelsajt, skulle Du till lottodragningen på:

Svenska Spel, Klicka här.
Pluslotto, klicka här.
Lotto li, klicka här.

Du har säkert fått med dig en lottodragning någon gång, kanske den direktsända lottodragningen i TV4 som brukar läggas i mitten av något populärt underhållningsprogram. Det sänds lottodragning lördag och onsdag, men missar du sändningarna kan du alltid få den rätta raden på internet eller på text-tv, samt i de stora dagstidningarna. När någon har vunnit en stor lottovinst brukar man även göra en större grej av det, så oroa dig inte för att missa din vinst!

Hur lotto började

Lottospelandet började redan på 1530-talet i Italien, där man hade (och fortfarande har) ett mycket populärt lottoliknande spel vid namn Le Lotto. Lottospelandet tog sig sedan vidare till andra länder i Europa, där man bland annat använde lotto för att lära skolbarn att läsa och räkna. Även på casinona i USA blev lotto snabbt populärt, även om det periodvis var förbjudet, precis som andra turspel.

I Sverige var det Svenska Spel som började att arrangera de första stora officiella lotterispelen i början av 1980-talet. Det blev raskt en succé och hundratusentals svenskar valde att varje vecka pröva lyckan. När internet slog igenom dröjde det inte länge förrän lotto även blev tillgängligt där. Idag finns mängder av företag som erbjuder lotto online, även om Svenska Spel lotto fortfarande är de enda som får arrangera lotterispel inom Sveriges gränser.

Lottodragningen i tv

Att titta på lottodragning live i tv är ett utmärkt sätt att förhöja spänningsnivån, jämfört med att bara läsa av lottodragningens rätta rad i tidningen, på internet eller på text-tv. Programmet brukar inte vara särskilt långt, så det går snabbt att kolla lotto för att se om man har vunnit. Vilken tid som lottodragningen har sänts har varierat under åren, men du hittar alltid programmet i tv-tablån om du vill sen en lottodragning. Det brukar vara höga tittarsiffror på lottodragningarna i tv, särskilt om vinsten har växt sig riktigt stor.

Lottodragningen på lotton online

Om du inte spelar på Svenska Spel lotto utan på andra lotton online, hittar du dagens lottodragning direkt på spelsajterna. Även om lotterierna online inte är baserade inom Sveriges gränser, så brukar många finnas tillgängliga på svenska och det är därför lätt att hitta igen den rätta raden genom att klicka sig fram. Vissa sajter erbjuder också dagens lottodragning i form av ett videoklipp online, så att det blir lite mer spännande än att bara titta på den rätta raden.

Du behöver aldrig vara orolig för att missa en lottodragning, både Pluslotto och Lotto Li bevakar lottodragningen åt Dig, sätter in vinsten på Ditt spelkonto (kan bli 20 miljoner EURO) och skickar ett mejl. Du kan också se Din lottodragning i realtid  eller inspelad i efterhand, om Du vill uppleva spänningen.